Ko koči investicije i izgradnju gondole u Brusu? Pomoćnik predsednika opštine podneo ostavku!

Autor: Brusonline.com

Vesti

12.06.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je pomoćnik predsednika opštine Brus za kapitalne investicije Miloš Azdejković podneo ostavku zbog nepotpisivanja dokunmenta od strane predsednika opštine Brus za gradnju gondole u Brzeću.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Miloš Azdejković

- Jeste, podneo sam ostavku na funkciju pomoćnika predsednika opštine Brus za kapitalne investicije jer je predsednik opštine Saša Milošević izbegao da potpiše dokument neophodan za pribavljanje građevinske dozvole za izgradnju gondole u Brzeću. U cilju pribavljanja građevinske dozvole za gradnju gondole neophodno je bilo potpisivanje Predloga izjave o podnošenju prava službenosti sa opštine Brus na JP Skijališta Srbije do 11. juna 2020. godine, što je predsednik opštine Brus izbegao da učini pa je time doveden u pitanje početak i rok realizacije izgradnje gondole u Brzeću. Zato sam bio prinuđen da podnesem ostavku jer ne želim da preuzimam odgovornost za ugrožavanje razvoja opštine Brus i odgovornost za neispunjenje preuzetih obaveza od strane opštine Brus - rekao je Miloš Azdejković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading