Ministar Vulin: Hrvatska politika prema Srbiji je mešavina mržnje i kompleksa!

Autor:

Vesti

10.06.2020

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hrvatska pažljivo prati naše izbore, mi njihove ne pratimo ni malo. U Hrvatskoj znaju ime i biografiju svakog ministra u našoj Vladi, a mi skoro da ne znamo da njihova Vlada i postoji. Odnos prema Srbiji je jedna od ključnih tačaka predizbornih programa u Hrvatskoj, a mi jedva da ih se setimo, osim kada se iznova javno zakunu poglavniku, što tajno nisu ni prestajali da rade", rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na napise o Srbiji koje je "Jutarnji list" objavio pod naslovom "Vučić pobeđuje, ali nema razloga za slavlje".

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

- Hrvatska zvanična politika kao ni ustaški ološ ne prestaje sa napadima na Vučića i Srbiju, njihova politika prema Srbiji je mešavina mržnje i kompleksa. To je i očekivano od naroda kojima je vikar ustaške vojske Alojzije Stepinac kandidat za sveca. Kakav svetac takav i narod koji ga zove blaženi - poručio je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading