(VIDEO) ŽELJKO MITROVIĆ ODRŽAO OBEĆANJE: Političke partije dobijaju besplatne termine za promociju na TV Pink

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

09.06.2020

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović vlasnik i glavni i odgovorni urednik RTV Pink, organizovao je žreb za predstavljanje izbornih lista koje učestvuju na izborima 21. juna. Mitrović je istakao da je došao dan kada treba da ispuni obećanje koje je dato, a to je, kako kaže, da će svi učesnici na ovogodišnjim parlamentarnim izborima od televizije Pink dobiti besplatne termine za promociju.

RepublikaFoto: printscreen
Željko Mitrović

On je rekao da će od 21 liste biti formirani blokovi od tri puta po 15 minuta svakoga dana, u narednih sedam dana. 

- Prvi termin će biti u sedam, naredni u sedam i petnaest, zatim u sedam i trideset. Tako da ćemo danas izvući redosled po kome će učesnici na predstojećim parlamentarnim izborima predstaviti svoje političke programe - rekao je Mitrović.

Kako je rekao, može da konstatuje da su sve proglašene liste tu, kao i da su svi učesnici na priloženim papirićima.

- Papiriće ćemo staviti u jaja, promešaćemo i izvući redosled koji će od sutra već da bude na programu televiziji Pink. Prvo troje su već na programu sutra u 19 časova, u 19 i 15 i zatim u 19 i 30, i tako svakog dana narednih sedam dana - rekao je Mitrović.

Mitrović je nakon stavljanja listića sa nazivima stranaka u činiju, konstatovao da se imena svih učesnika narednih demokratskih izbora nalaze unutra.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Prvo izvučeno ime bilo je ime liste "Za kraljevinu Srbiju-Žika Gojković" koja će imati priliku da na televiziji Pink svoj program predstavi sutra u 19 časova.

Zatim u 19 i 15, istu priliku imaće lista "Akademik Muamer Zukorlić-Samo pravo", dok će u 19 i 30 to moći da uradi Pokret "Levijatan - Živim za Srbiju".

U sredu 10. juna 2020. godine, u 19 časova svoj politički program na televiziji Pink moći će da predstavi lista "Dr Vojislav Šešelj-Srpska radikalna stranka". Nakon njih, u sredu u 19 i 15 sati, to će moći da uradi lista "Nek maske padu-Zelena stranka, nova stranka".

U sredu u 19 i 30 sati, predstaviće se "Sergej Trifunović-Pokret slobodnih građana".

U četvrtak 11. juna, od 19 sati termin za predstavljanje političkog programa na televiziji Pink imaće "Grupa građana-1 od 5 miliona".

U 19 i 15 sati, istu priliku će imati "Metla 2020.", dok će u 19 i 30 sati, svoj termin dobiti "Savez Vojvođanskih Mađara-Ištvan Pastor".

U petak 12. juna, u 19 sati svoj termin i priliku za promociju političkog programa imaće "Albanska demokratska alternativa-Ujedinjena dolina".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

U petak u 19 i 15 sati, isto će uraditi "SDA Sandžaka-Dr Sulejman Ugljanin", dok će u 19 i 30 sati to isto uraditi "Ivica Dačić-SPS, Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma".

U subotu u 19 sati, svoj termin imaće "Milan Stamatović-Zdravo da pobedi-Dragan Jovanović-Zdrava Srbija, bolja Srbija". U subotu u 19 i 15 sati, predstaviće se "Čedomir Jovanović-Koalicija za mir", a u 19 i 30 "Milica Đurđević-Zavetnici".

U nedelju u 19 sati predstaviće se "Narodni blok-Velimir Ilić, general Momir Stojanović".

U nedelju u 19 i 15 sati, svoj politički program predstaviće lista "Aleksandar Vučić-Za našu decu", a u 19 i 30 to će biti "Ruska stranka-Slobodan Nikolić".

U ponedeljak u 19 sati, to će uraditi lista "Aleksandar Šapić-Pobeda za Srbiju". U ponedeljak u 19 i 15 svoj termin će imati "Ujedinjena demokratska Srbija". I poslednji termin u ponedeljak u 19 i 30 dobijaju "Suverenisti".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading