GAK RASKRINKAO ĐILASA: Protivzakonito skuplje naplaćivao vrtiće, tužbe su Beograd koštale 3,3 milijarde dinara!

Autor:

Vesti

08.06.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Slavko Gak izjavio je da je Dragan Đilas za vreme svog mandata roditeljima u Beogradu protivzakonito skuplje naplaćivao vrtiće, te da je Grad do sada isplatio 3,3 milijarde dinara roditeljima na ime tužbi koje su stigle.

Foto: Tanjug/S.RADOVANOVIĆ
Slavko Gak

- Grad je dobio 15.000 tužbi i na osnovu presuda sudova, roditeljima smo isplatili 3,3 milijarde dinara. Ne smemo dozvoliti, da nikada više, gradom upravljaju ljudi koji su spremni da otimaju od roditelja za boravak dece u državnim predškolskim ustanovama - rekao je Gak, prenosi SNS u saopštenju.

On je dodao i da se ne sme ponoviti da se grade vrtići bez kanalizacije, bez vodovodne mreže i prateće infrastrukture kakav je bio vrtić "Oblačak" na Zvezdari jer su to osnovne stvari koja svaka predškolska ustanova mora da ima.

- Ne smemo dozvoliti da nikada više Dragan Đilas i slični njemu upravljaju gradom i da se na taj način odnose prema sektoru koji je najbitniji za svaki grad - rekao je Gak i dodao da je Osnovna škola "Milena Pavlović Barili" primer kako se Dragan Đilas odnosio prema sektoru obrazovanja i dečije zaštite.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Kako je rekao ova škola je sagrađena za 100 dana, ali je nakon toga više vremena od same gradnje bilo potrebno za popravke kako bi ta škola bila potpuno bezbedna za boravak dece kakva je sada.

- Građani odlično znaju ko radi u njihovom interesu i zato sam uveren da će 21. juna podržati listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", a da će Dragana Đilasa poslati u političku penziju bez mogućnosti da ponovo urušava i grad Beograd i ovaj sektor - zaključio je Gak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading