Stanisavljević: Narod želi odgovornu vlast, a to je politika Aleksandra Vučića!

Autor:

Vesti

06.06.2020

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod zna šta želi i kakvu politiku, a to je politika Srpske napredne stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića, odgovorna vlast i odgovoran sistem socijalne zaštite smatra članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nataša Stanisavljević.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Nataša Stanisavljević

- Pre šest godina smo postavili ciljeve i oni su – da više nikada u Beogradu neće kasniti socijalna pomoć, da ćemo isplaćivati redovno sva davanja ka porodiljama i da ćemo izgraditi odgovoran sistem socijalne zaštite koji je uvek tu da pomogne svojim sugrađanima - istakla je Stanisavljević.

Prema rečima Nataše Stanisavljević uspostavljena su nova prava, nove usluge socijalne zaštite, proširen je obim postojećih, što znači direktna podrška i pomoć ka građanima.

- U proteklom periodu smo renovirali i obnovili 31 objekat ustanova socijalne zaštite. Pokrenuli smo 15 novih prava i usluga, što znači da ih je sada u Beogradu ukupno 44, koji direktno pomažu našim sugrađanima - rekla je Stanisavljević i dodala da su pojedine usluge i prava po prvi put uspostavljena, poput ličnih pratilaca, personalnih asistenata, pomoći u kući za decu sa smetnjama u razvoju i mnoge druge.

- Izgradili smo najefikasniji sistem koji svakodnevno funkcioniše, mi smo tu za svakog kome je naša podrška i pomoć potrebna. To je politika Srpske napredne stranke, to je politika odgovornosti ka sugrađanima, efikasnog sistema socijalne zaštite koji je tu da pomogne i da se svi zajedno borimo za bolju budućnost - zaključila je Stanisavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading