Đilas roni suze zbog bivšeg saborca: Sergej me je razočarao!

Autor: Tanjug

Vesti

05.06.2020

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Saveza za Srbiju Dragan Ðilas rekao je da ga spisak onih koji će učestvovati na izborima 21. juna nije iznenadio osim što su ga, kako kaže, neki razočarali.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Dragan Đilas

- Imali smo jedinstven stav i bili u zajedničkoj priči, govorili na protestima, poručivali zašto je bojkot nešto što bi trebalo da omogući da Srbija brže dođe do slobode, demokratije... I onda su neki od toga odustali. Svi koji su to uradili mene su lično razočarali - naveo je Ðilas za televiziju N1 i dodao kako veruje da su razočarali i deo građana sa kojima su potpisali "Sporazum sa narodom".

Upitan govori li o jednoj osobi ili o više njih, on je odgovorio da govori "o svima koji tvrde da su opozicija".


Kako je kazao, bilo bi fer i pošteno da su došli i rekli, "mi izlazimo zato što želimo da budemo poslanici, da imamo platu od hiljadu i nešto evra..."

Dodaje i da svaka stranka po poslaničkom mestu dobija oko tri hiljade evra i da priča kako neko izlazi, jer mu je tobože do građana i brige za građane - ne stoji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading