Vulin prokomentarisao izbornu kampanju: Jako prljavo, jedina poruka opozicije - mrzimo Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

02.06.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo je jako prljava kampanja, nema sukoba ideja, nema sukoba programa, jedina poruka partija opozicije je mrzimo Vučića", kazao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prilikom gostovanja na lokalnoj televiziji u Pirotu.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

Upitan da prokomentariše političku kampanju za predstojeće izbore, Vulin je ocenio da opozicija vodi jako prljavu kampanju čija je osnovna i jedina poruka mrzimo Aleksandra Vučića.

- Vi se delite između sebe po tome koliko mrzite Vučića. Ako ga mrziš dovoljno, onda si divan, onda si elita i sjajan, ako ga ne mrziš dovoljno ili ga uopšte ne mrziš ili ako ga podržavaš, onda si sendvičar i bot - rekao je Vulin, saopštio, je PS.


On napominje da oni iz partija DOS-a ne kažu da je Vučić napravio auto-puteve, ne kažu oni da će napraviti brže i šire auto-puteve od Vučića, "oni samo kažu- mrzimo Vučića".

- Mi pokušavamo da govorimo o svom programu, ali jednostavno nemate kome da kažete, jer sa druge strane niko neće da kaže šta je njegov program, osim naravno mrzimo Vučića - rekao je Vulin.

 

O komšiluku

Na pitanje zašto je Srbija stalna tema i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori, posebno kada im se bliže izbori, Vulin je rekao da Crna Gora i Hrvatska uopšte nisu tema u Srbiji nikada, pa ni kada su izbori, za razliku od država iz komšiluka koje i svoj identitet i svoje kampanje temelje na mržnji prema Srbiji.

- Naši izbori nemaju nikakve veze sa komšilukom. Ja sam jako ponosan na Srbiju što nas uopšte ne zanima šta se dešava u Crnoj Gori i Hrvatskoj, osim jedino kada su Srbi u pitanju, kada se diraju naši sunarodnici - kaže Vulin.

On dodaje i da je mala verovatnoća da bi neko u Srbiji znao da nabroji tri člana hrvatske vlade, a oni bi znali da nabroje skoro svako ime iz nasše vlade, jer vi nemate ni jedan dnevnik HRT-a ili dnevnik RT CG da nema nečega o Srbiji.

- Mi nemamo kompleks Hrvata, nemamo kompleks Crne Gore, mi živimo svoj život, kod nas niko neće dobiti izbore na politici prema Hrvatskoj. Nema ni jednog birača koji će vam dati glas zato što nešto misliš o Hrvatskoj - ističe Vulin.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading