Ludilo u DS-u zbog Đilasove i Lutovčeve diktature: Član GO Ivan Krstić započinje štrajk glađu zbog stanja u stranci!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić oglasio se na Tviteru saopštenjem da danas u 13 časova počinje štrajk glađu zbog stanja u svojoj stranci.

RepublikaFoto: facebook.com/Ivan Krstić
Ivan Krstić

- Poštovani prijatelji, danas u 13 časova počinjem štrajk gladju u centrali DS. Obratio sam se pismeno predsedniku DS, predsedniku IO DS. Odgovore nisam dobio. Moj cilj nisu funkcije, poslaničko mesto ili bilo koje drugo. Moj cilj je jaka i složna DS. Stranka koja će biti nosilac promena. Ne interesuju me klanovi i podele. Ovo je moj lični čin. Ja sam neko ko drži datu reč i ne odustaje od toga. Hvala svima koji ste me juče podržali i onima koji ste me iz najboljih želja odvraćali. Idem do pobede. Jer stranka je iznad nas- napisao je Ivan na svom Tviter nalogu.

Ivan je član Glavnog odobra DS i poznat je po tome što je i ranije na svom nalogu kritikovao predsednika DS Zorana Lutovca jer nije reagovao kada je lider Dveri Boško Obradović napadao DS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

01.06.2020 10:51

Nigde ne pise da li ce jesti nocu.