Zorani se ne sviđaju najave promena: Nov ne znači i uspešan

Autor:

Vesti

01.06.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekima se baš i nije dopalo ono što je Nedimović, kao prvi do Vučića na listi SNS, rekao povodom budućeg mešanja kadrovskih karata. Komentarišući njegove navode, potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rekla je za naš list da "biti nov ne znači i biti uspešan".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zorana Mihajlović

- Vidim da je danas jako popularno govoriti o "novim" ljudima u svim oblastima života. I biti "nov" jeste poželjan uslov i za ulazak u politiku jer bez novih ljudi nema promena. Ali biti samo "nov" nikako nije dovoljna garancija za biti "uspešan". Politika, kao i sve druge oblasti, traži uspeh koga nema bez znanja i iskustva. Zato biti "nov" u strankama, u politici, u Vladi, u Skupštini i bilo gde znači da treba mnogo da se uči i radi da bi postao "uspešan". To je prirodni proces (navodnici su ostavljeni svuda gde ih je ministarka stavila u pisanom odgovoru koji je poslala, prim. aut.) - smatra Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

01.06.2020 20:26

Teškoje naći mlade i iskusne za ministarska mesta. Mladi prvo da rade u ministarstvima pa radom da se dokazuju i napreduju.