U srpskim sredinama na Kosovu nema novoobolelih od koronavirusa

Autor: kosovo-online.com

Vesti

31.05.2020

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan dan u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji prošao je bez zabeleženih novih slučajeva obolelih od koronavirusa.

RepublikaFoto: Photo by Martin Sanchez on Unsplash
Foto: Ilustracija

Od početka epidemije, u srpskim sredinama na Kosovu, ukupno je obolelo 118 osoba, izlečeno je njih 106, a preminulo je desetoro ljudi.

Najviše obolelih od virusa kovid – 19 zabeleženo je u Severnoj Mitrovici gde je do danas ukupno registrovano 44 slučaja zaraženih koronavirusom, od kojih je 40 izlečeno, troje preminulo, a jedna osoba je trenutno na bolničkom lečenju. U Zvečanu je obolelo njih 25, dok je 24 izlečeno, a jedna osoba je preminula. U Zubinom Potoku su registrovana 25 slučaja zaraze, od čega je 22 izlečeno,a dve osobe su preminule.

Na krajnjem severu Kosova, u Leposaviću, od koronavirusa je obolelo 24 ljudi, njih 20 je uspešno izlečeno, dok su četiri osobe izgubile bitku sa ovom bolešću.

Na Infektivnom odeljenju Kliničko – bolničkog centra u Severnoj Mitrovici trenutno se leče dve osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading