Marija Obradović otkrila cilj naprednjaka na izborima: Hoćemo bar 126 poslanika!

Autor: Tanjug

Vesti

30.05.2020

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bojkot je paravan za one koji nemaju politički program, nemaju ljude i bezidejni su, pa samim tim kome oni mogu da budu izbor", ocenila je Marija Obradović, potpredsednica Srpske narodne stranke (SNS) odgovarajući na pitanje može li bojkot da utiče na legimitet buduće vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marija Obradović

U intervjuu za sutrašnji "Blic", ona je istakla da iole ozbiljnije stranke izlaze na izbore i bore se.

- To poštujem. Znaju da je teško napraviti rezultat, ali ne odustaju od svojih birača, a na nekim sledećim izborima eto nove šanse za njih. To birači cene, kad se borite. Ljuti bojkotaši su jednostavno lenjivci koji traže izgovor - rekla je Obradovićeva.


Na komentar da je Pokret slobodnih građana ipak prelomio da izađe na izbore, rekla je: “Pa i ćorava koka ubode poneko zrno”.

S druge strane, istakla je, SNS se bori i - očekuje pobedu.

- Trudimo se da naša lista pod brojem 1 ''Za našu decu'' osvoji dovoljan broj glasova, bar 126 poslaničkih mesta u republičkom parlamentu, kako nas ne bi ucenjivale nerealnim zahtevima ostale stranke - rekla je potpredsednicka SNS-a.

Dodala je da je, prema njenom mišljenju, najveći rizik da se glasači SNS opuste verujući u pobedu liste broj 1 sa imenom Aleksandra Vučića i bez njihovog glasa, pa da ne izađu 21. juna.

- Zato je veoma važno da u što većem broju glasamo za listu broj 1+ i omogućimo nastavak investicija, nova radna mesta, nastavak podizanja ekonomije - ističe Obradovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading