(VIDEO) MILOVANOVIĆ ZA PINK: Srbi su u Crnoj Gori zabranjeni iz čisto političkih razloga!

Autor: Republika

Vesti

30.05.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je u emisiji "Novo jutro" na TV Pink gde je komentarisao najaktuelnije teme iz domaće, ali i regionalne politike.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Šaša Milovanović

Jedna od nezaoblizanih tema na koju se osvrnuo direktor Srpskog telegrafa svakako su i dešavanja u Crnoj Gori i sumanute odluke podgoričkog režima koji je, kako je Republika već pisala, odlučio da otvorio granice te zemlje za sve, sem za građane Srbije.

- 30 odsto Srba je u Crnoj Gori. Njima se uskraćuje pravo na rad. Njima se zabranjuju osnovna ljudska prava. Njima se traži da se izjasne kao Crnogorci da bi zadržali posao u državnoj upravi bilo gde - između ostalog konstatovao je Milovanović.

Milovanović se osvrnuo i n izjavu ambasadora Crne Gore u Beogradu Tarzana Miloševića, koji je nedavno rekao daje u bivšoj Jugoslaviji bilo 4 odsto Srba, a da ih je danas u Crnoj Gori 23 odsto.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Direktor Srpskog telegrafa gostovao na TV Pink

- Zamislite tu izjavu! Zamislite to prekrajanje istorije, te brutalne laži - naveo je direktor Srpskog telegrafa i dodao:

- I, sad mi svi treba da se zaletimo, da idemo u Crnu Goru na more  gde su "ol inkluziv" struja i voda, a toplu vodu dobijete samo ako kažete "Milo, kralju", a sve to košta kao "Svetog Petra kajgana"... Imaju jedan hotel koji na nešto liči i koji je najskuplji na svetu, a imate na Kipru, u Grčkoj, Turskoj, hiljadu hotela koji su duplo jeftiniji... I sad mi treba da trošimo pare u zemlji koja nas šikanira. Srbi su u Crnoj Gori zabranjeni iz čisto političkih razloga! - podvukao je Milovanović.

U razgovoru sa Sarapom i Svetlanom, Milovanović se dotakao i drugih tema, poput stanja u srpskoj opoziciji, ali i najaktuelnijim dešavanjima u Sjedinjenim Američkim Državama, koji su totalnom haosu nakon ubistva afroamerikanca Džorža Flojda.

O tim, ali i brojnim drugim temama, opširnije možete pogledati u video snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading