ĐILAS MASKARADA SA 100 EVRA! Pokret socijalista: Građani neće zaboraviti njegov lopovluk!

Autor: Tanjug

Vesti

29.05.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor Pokreta socijalista kritikovao je danas lidera Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa, koji je na Tviteru objavio da je na 100 evra, koje je dobio od države, dodao još toliko i sve to dao u humanitarne svrhe, što PS naziva "neiskrenim gestom" i "brukom i sramotom".

RepublikaFoto: Tanjug/Milutin Marković
Foto: Ilustracija

Čovek koji je uzeo milione od države i građana, misli da će građani zaboraviti njegov lopovluk, ako se javno pohvali da je dao 100 evra u humanitarne svrhe od svojih silnih miliona", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Dodaju da Ðilas ni danas nije došao na sednicu Skupštine Grada Beograda, zato što njega, tvrde, ne zanimaju Beograđani niti šta je sve urađeno za građane u toku pandemije, ali je, kažu, "i danas uzeo dnevnicu za svoj nerad i bahatost".

- Ðilas svojim neiskrenim gestom nije postao bolji čovek, niti će građani zaboraviti koliko ih je opljačkao - navodi se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading