Direktor SZO zahvalio Srbiji na donaciji: Cenimo podršku i solidarnost!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Gebrejesus zahvalio se danas na svom Tviter nalogu Vladi Srbije za donaciju ovoj organizaciji u iznosu od milion evra. To je drugi milion koji je naša Vlada izdvojila, a prvi je za zajedničko razvijanje vakcine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tedros Gebrejesus

- Veliko hvala Vladi Srbije. Stavljamo zastavu Srbije u ime njihove donacije od milion evra u okviru strateškog plana za pripremu i reagovanje na COVID19. Svetska zdravstvena organizacija ceni podršku i solidarnost Srbije. Zajedno! - napisao je Gebrejesus na ovoj društvenoj mreži.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je pohvalio zalaganje Svetske zdravstvene organizacije i istakao da je Srbija poštovala smernice ove organizacije i da je veoma zadovoljan rezultatima postignutim u borbi protiv virusa i zaštiti stanovništva od zaraze virusom Kovid-19, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading