Novi slučaj zaraze koronavirusom u srpskim sredinama, ukupno 117 obolelih

Autor: kosovo-online.com

Vesti

27.05.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U većinski srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 sata zabeležen je jedan novi slučaj infekcije kovid-19, dok se jedan pacijent oporavio, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do sada je u srpskim sredinama na Kosovu zabeleženo ukupno 117 obolelih, izlečeno je 106 pacijenata, a preminulo je deset osoba.

U Kosovskoj Mitrovici evidentirana su ukupno 44 obolela, tri pacijenta su preminula, a 40 je izlečeno. U Zvečanu je ukupan broj zaraženih 25, izlečeno je 24, a preminuo je jedan pacijent.

Prema podacima za Zubin Potok, evidentirano je ukupno 24 oblelela, izlečeno je 22, a preminula su dva pacijenta. U Leposaviću ukupan broj obolelih iznosi 24, izlečeno je 20 pacijenata a preminulo četiri.

Jedini inficirani virusom kovid-19 u većinski srpskim sredinama na Kosovu hospitalizovan je u Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading