Dačić: Pomoć ruskih stručnjaka u borbi protiv pandemije potvrda solidarnosti i prijateljstva dva naroda!

Autor:

Vesti

25.05.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan Harčenka.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Ivica Dačić

U razgovoru su razmenjena mišljenja o aktuelnim pitanjima bilateralne saradnje i predstojećim aktivnostima u okviru međunarodnih organizacija.  

Ministar Dačić je i ovom prilikom izrazio zahvalnost za blagovremenu pomoć ruskih stručnjaka Srbiji u borbi protiv pandemije Kovid-19, kojom je još jednom potvrđena solidarnost i tradicionalno prijateljstvo među narodima naših dveju država. Takođe je informisao rusku stranu o odlukama Vlade Republike Srbije o ublažavanju pojedinih mera koje su bile uvedene tokom vanredne situacije. 

Obostrano je izraženo očekivanje da će poboljšana epidemiološka situacija u Republici Srbiji u najskorije vreme omogućiti razmenu poseta na visokom nivou i nastavak intenzivnih aktivnosti u cilju unapređenja svih aspekata bilateralne saradnje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading