ČEDA PONOVO UDARIO NA PETRONIJEVIĆA: Mafijaški advokati plaču jer mene obavezuje istina, a njih zlo!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.05.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović reagovao je na društvenim mrežama na izjavu advokata Gorana Petronijevića da on ne može da govori o mafiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

Jovanović je napisao da naravno da može da priča o mafiji, jer jedino kada je ta mafija drhtala u Srbiji bila je akcija Sablja, pokrenuta 2003. posle ubistva premijera Zorana Ðinđića.

- Zato je i ustalo zločinačko udruženje, a advokati mafije plaču kao i njihovi klijenti kad shvate da sa mnom ne mogu da se dogovaraju kao sa ostalima. Mene obavezuje istina, a njih zlo. Zato na izbore. Odustaćemo nikad! - napisao je Jovanović na društvenim mrežama, a prenosi se u saopštenju LDP-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

18.05.2020 17:33

Mozes Cedo da pricas sta zelis, Srbija je slobodna zemlja. Ali naj pre kazi odakle tebi tolike pare i zasto te jos uvek cuvaju, koga se bojis, od cega strepis? Kazi nam i kako je moguce da samo ti budes prijatelj onima koje si kasnije hapsio za ubistvo premijera i da samo ti u vreme atentata budes van zemlje? Koga krijes i za koga radis? Zasto niste optuzili sve koje ste hapsili, pa danas Srbija isplacuje ogromne nadoknade za bespravno zatvaranje u zatvore? Mozes da pricas ali istinu a ne da mrsis i mutis da mucas kad sednes pred kamere.