Poruka iz Bele kuće: Tramp će kao Vučić održati onlajn miting

Autor: Republika

Vesti

17.05.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan početak kampanje Srpske napredne stranke. Zbog pandemije koronavirusa animiranje glasača pred parlamentarne i lokalne izbore, 21. juna, odvija se na nesvakidašnji način. Tako su i naprednjaci startovali prvim onlajn skupom. A sve pod motom "Za našu decu", što je i naziv koalicione izborne liste koju predvodi ta stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/printskrin
Aleksandar Vučić / Donald Tramp

Novinarka Ksenija Pavlović Mekatir, koja izveštava iz Bele kuće, podelila je na Tviteru stav o onlajn početku kampanje SNS. Ona je otkrila i da će predsednik SAD Donald Tramp, po svemu sudeći, voditi kampanju na isti način.

- Ovo je nov model kampanje srpskog predsednika Aleksandra Vučića virtuelni skup. Prvi put da vidim ovakvu vrstu političke kampanje. Tramp će verovatno uraditi to u svojoj, Srbija je na dobrom putu - poručila je Ksenija Pavlović Mekatir iz Vašingtona.

RepublikaFoto: BBC/printskrin
Ksenija Pavlović Mekatir

Prvi čovek SNS sa skupa je poručio da Srbija raste i da na predstojećim izborima građani ne biraju između stranaka ili ko će da sedne u kakvu fotelju, već za plan, viziju i budućnost naše zemlje. On je rekao da Srbija raste, posle godina propadanja i da su pred nama izbori na kojima ne smemo da propustimo priliku da nastavimo dalje, u budućnost kakvu možemo da imamo.

- To nije izbor između političkih stranaka, između naprednjaka, radikala, demokrata, liberala ili drugih, to su mnogo važniji izbori. To su izbori u kojima odlučujemo o svojoj budućnosti. U kojima odlučujemo o budućnosti naše dece - poručio je Vučić.

Istakao je da na tim izborima građani odlučuju hoće li zemlju brzog opravka, da se krene još sigurnijim korakom u budućnost ili da se vratimo u prošlost u kojoj nismo imali plan ni program, u kojoj su zatvarali fabrike, penzioneri nisu bili sigurno hoće li biti penzije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading