ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE! Đukanović dobio jezive pretnje na Fejsbuku

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

13.05.2020

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS i narodni poslanik Vladimir Đukanović večeras je dobio još jednu preteću poruku na Fejsbuku pod lažnim imenom, a sadržaj poruke više je nego jeziv.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Đukanović

Na pitanje da li se plaši za bezbednost svoje porodice nakon jezivih pretnji poslanik SNS je bio i te kako jasan!

RepublikaFoto: printscreen
Tekst poruke upućene Đukanoviću

Vladimir Đukanović za Alo.rs prokomentarisao je ovu situaciju: 

- Ne znam ko se krije iza ovih pretnji, gotovo svakodnevno ih primam, mene baš mrze! Preko nekih uvreda lako pređem, ali kada je u pitanju ovakav monstrum uredno prijavim UKP, pa ako ga nađu, našli su ga... Najezivije mi je od svega što takvi monstrumi uopšte žive i nije mi jasan niko ko može takvo zlo da misli za bilo koga. Paliću mu sveću za zdravlje - rekao je on.

Na pitanje gde vodi ova situacija kada nečija kampanja počinje protiv porodica i pretnjama smrću, Đukanović je objasnio da je ta metoda već poznata, posebno u Americi, gde se razvija takozvani psihološki pritisak na nekoga.

- Odluče se da šalju takve stvari, a svakom normalnom čoveku to ne može da bude prijatno, i podrazumeva da takva stvar i te kako poremeti. Moram da naglasim da sam pre par dobio sličnu pretnju na koju je policija veoma brzo odreagovala i uhapsila dotičnog čoveka koji mi je slao takođe jezive pretnje- dodaje Vladimir Đukaović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading