ČOVIĆ O STANJU U CRNOJ GORI: To što Zapad ne reaguje, znači da im Milo još treba, da nije završio zadatak do kraja!

Autor: b92.net, Republika

Vesti

13.05.2020

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emisiji Fokus na TV B92 Nebojša Čović je rekao da je predsednik Crne Gore sinoć u Nikšiću "pokušao da uhapsi veru".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nebojša Čović

- Milo je u pokušaju da uhapsi veru, ponizio je SPC - kaže Čović.

Dodaje i da međunarodna zajednca nije regovala na hapšenje koje se sinoć dogodilo.

- To govori da im Milo Đukanović još uvek treba, a te stvari nisu sigurno u duhu i interesu srpskih nacionalnih interesa. Čim nisu u našem interesu, onda nisu ni u interesu mira i stabičnosti u regionu. Nije završio zadatak do kraja - objašnjava.

Misli da Kurtija podržavaju Nemci, dok Tači ima podršku SAD i ne očekuje da će se u toku ove godine dogoditi značajni pomaci u rešenju problema Kosova i Metohije. Dodao je i da demokrate SAD finansira albanski lobi.

- Tramp je shvatio da demokrate u Americi u velikoj meri finansira albanski lobi i to prljavim parama. Vidim da su u toku istrage FBi i CIA - kaže Čović.

On je rekao i da ne bi bilo dobro da Bajden pobedi na izborima u SAD, jer ne voli Srbe, što je i primetio tokom razgovora koje je sa njim nakon 5. oktobra imao zbog Kosova.

- Sve je to ljubazno, ali nekako sam osetio da ne voli Srbe - naveo je Čović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading