Partizan plaća napad na Vladu!

Autor:

Vesti

13.05.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić tako je na društvenim mrežama podelio video-klip u kojem se Brnabićeva izvrgava ruglu i vređa. Sve to prošlo je bez ikakve reakcije Miloša Vazure, čoveka koji kao generalni direktor vodi finansije Partizana i iz klupske kase plaća Vuletića.

RepublikaFoto: STARSPORT
Miloš Vazura i Vladimir Vuletić

NEMUŠTO OBJAŠNJENJE

Vuletić je podelio video u kojem je izjava premijerke montirana i čuje se "dam", a u nastavku su pušteni stihovi pesme čiji jedan od delova glasi: "Eksplodiram kada god te pogledam, ramdagadam čuje se kada ti ga dam".

Iako je Partizan sportski klub, Vuletić je sve ovo jasno i direktno stavio u političku konotaciju. Zašto je to učinio, međutim, nismo uspeli da saznamo jer nam je, kada smo ga pozvali, poručio da ne daje izjave za Srpski telegraf jer je sa nama u sudskom sporu. Vazura se, s druge strane, juče nije javljao niti odgovorio na poruku.

Vuletić: Ne dajem izjave za Srpski telegraf

Od drugih ljudi iz uprave Partizana, doduše nezvanično, dobili smo nemušto objašnjenje da je Vuletića iritirala fotografija premijerke Ane Brnabić, koja je u svom kabinetu još 2018. pozirala sa dresom fudbalera Crvene zvezde sa potpisima svih igrača na kojem je njeno ime. Ipak, na pitanje zašto je Vuletić čekao gotovo dve godine ako se toliko naljutio da je morao da reaguje, niko nije mogao da nam odgovori.

OČITA FRUSTRACIJA

Analitičar Predrag Rajić kaže da je svako vređanje u javnom nastupu neprihvatljivo.

- Kada je upućeno premijeru države, poprima naročito ružan oblik jer pokazuje manjak svesti o neophodnosti poštovanja državnih institucija - ističe Rajić.

Analitičari: Bedno i nedopustivo vređanje

Urednik portala Embargo Predrag Jeremić je mnogo oštriji:

- Taj čovek, koji se niotkuda pojavio u srpskom fudbalu, prvo je počeo da nas sve uči kako je lopta okrugla i da raspiruje strasti između Zvezde i Partizana. Ja ne znam čega je on profesor, ali bi 'ladno tu diplomu mogao da da deci da je šutiraju u Zemunelu kad je sebi dozvolio ovakve stvari, da se sprda sa državom i njenim najvišim funkcionerima. Poznata su i njegova lupetanja i o koroni i o mnogim drugim stvarima od životnog značaja za građane ove zemlje. Biće da je njegova vizuelna frustracija samim sobom jača od svega drugoga. Zato me više asocira na malog zlog patuljka nego na nekog učenjaka, što bi profesor trebalo stvarno da bude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading