SNS: Za Đilasovce je normalno da šutiraju, pljuju, šamaraju...

Autor: Tanjug

Vesti

12.05.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka tvrdi da Stranka slobode i pravde nastavlja da pravi podele među građanima, te da je današnjim saopštenjem potvrdila da je za njih nasilje njihovih sledbenika dozvoljeno.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Još jednom su dokazali da za sebe misle da su iznad zakona i da je opravdano kada Ðilas i Boško Obradović fizički napadnu političke neistomišljenike. Za Ðilasovce je normalno da šutiraju, pljuju, šamaraju i vređaju sve koji ne misle kao oni - navodi SNS u saopštenju koje je medijima dostavila njihova informativna služba, a u prilog tome pominje se "da su umesto izvinjenja Marijanu Rističeviću prvo pokušali da podmetnu nož, a danas kvazi duhovito doneli sako na poklon".

Time su, navodi SNS, pokazali da se ne stide svojih postupaka i da su nasilje, fašizam i pretnje jedina politika koju imaju da ponude građanima.


Stranka slobode i pravde danas je u saopštenju navela da je "Vučićev režim ušao u novu fazu zloupotrebe institucija" pokretanjem krivičnog postupka protiv poslanika i lidera Dveri Boška Obradovića i još tri osobe, te da policija i tužilaštvo "ispunjavaju želje i zahteve naprednjaka", dok istovremeno ne reaguju na višegodišnja kršenja zakona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading