Vladimir Orlić: Fašizam u ovoj zemlji ne prolazi! Napad na Rističevića je čist pokušaj ubistva!

Autor:

Vesti

11.05.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Orlić, podržava odluku poslanika Aleksandra Martinovića i Sandre Božić da započnu štraj zbog nereagovanja Tužilaštva na nasilničko ponašanje lidera Dveri Boška Obradovića ispred Skupštine.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vladimir Orlić

- U petak se dogodilo nešto što Srbija ne pamti da banditi i notorni kriminalci zajedno sa Đilasovom batinom napadaju poslanike. Došli su sa ciljem da izazovu krvoproliće, ne može se ništa drugo reći, zverski su napali poslanika Rističevića starijeg od svih njih to je čist pokušaj ubistva da bacite čoveka na pod i razbijete mu glavu. Tužilastvo nije reagovalo i nije postupilo, čekali smo bilo kakvu reakciju, a nje nije bilo, zato su Martinović i Božovićeva stupili u štrajk - rekao je Orlić i dodao da fašizam u ovoj zemlji ne prolazi.

Poslanik SNS reagovao je i na Obradovićev štrajk glađu koji se po svemu sudeći pretvorio u Obradovićev odmor sa punim pansionom.

- Njegov štrajk glađu je trajao dokle god nije otišla poslednja kamera. Ušao je u Dom Narodne skupštine i prekinuo je štrajk glađu. Od 11 sati sinoć, pa sve do jutros proveo je u svojoj kancelariji i to je njemu štrajk, dok su poslanici SNS ostali ispred, svako je mogao da ih vidi - zaključio je Orlić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading