MARTINOVIĆ ISPRED SKUPŠTINE: Nećemo odustati dok se Obradović ne kazni zbog napada na Rističevića

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

10.05.2020

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović i Sandra Božić otpočeli su štrajk glađu na stepeništu ispred Doma narodne skupštine zbog, kako saznajemo, nereagovanja tužilaštva na nasilje lidera Dveri Boška Obradovića, koji je u petak ispred parlamenta zajedno sa svojim pristalicama pretukao poslanika Marijana Rističevića i verbalno napao ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Aleksandar Martinović

Martinović  se uživo obraća ispred Skupštine Srbije!

- Nećemo odustati od zahteva da se kazne odgovorni za napad na Marijana Rističevića. Napad se odigrao u režiji Dragana Đilasa i Boška Obradović. Zahvaljujem koleginici Božić i molim je da prekine štrajk glađu, a ja ću nastaviti. Zahvaljujem i okupljenim ljudima koji su došli da nas podrže. Ovi ljudi nisu mogli da prođu i rukuju se sa nama, ali je zato Đilas sa Borkom Stefanovićem i Željkom Veselinovićem prošao odgurnuvši policajca - rekao je Martinović.

- Đilas je sada kod Obradović i daje mu instrukcije šta dalje da radi. I ovo je dokaz koliki je nivo demokratije u Srbiji. Ali mi nećemo odustati. Nećemo dozvoliti da tužilaštvo ćuti na fašističke napade na narodne poslanike. Ko garantuje bilo šta običnom građaninu garantuje ako tužilaštvo ne reaguje i ako postoje zaštićeni ljudi, poput Đilasa - dodao je on.

Martinović se osvrnuo i na napad Obradovića sa svojim huliganima na Marijana Rističevića

- Ono što je Boško uradio pre dva dana je predviđena kazna zatvora od dve do pet godina - istakao je Martinović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading