Ministar Vulin: Štrajk Obradovića i Ševarlića je lažan i besmislen koliko je lažna i besmislena vest zbog koje štrajkuju!

Autor: Tanjug

Vesti

10.05.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prokomentarisao je štrajk glađu koji su ispred Skupštine započeli poslanici Boško Obradović i Miladin Ševarlić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Eliot Engel, glavni šiptarski lobista i Medlin Olbrajt jedan od nosilaca kampanje laži koja se završila bombardovanjem Srbije optužuju Vučića za diktaturu jer je više nego i jedan Srbin od 1999. godine sprečio šiptarske pokušaje da stvore nezavisno Kosovo - rekao je danas predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin. 

- Istog dana i Ševarlić i Obradović štrajkuju gladuju da bi nekako potvrdili lažne i besmislene vesti Djilasovih medija o nezavisnom Kosovu. Štrajk im je lažan i besmislen koliko je i lažna i besmislena vest zbog koje štrajkuju, a Ševarlić i Obradović Djilasu vrede koliko i lažne vesti koje pušta - poručio je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading