Iskoristite nedelju da provedete u prirodi, temperatura i do 29 stepeni!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

10.05.2020

05:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti veoma toplo, pre podne pretežno sunčano, posle podne i uveče prolazno naoblačenje, a maksimalna dnevna temperatura kretaće se i do 29 stepeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Posle podne i uveče na jugozapadu i jugu ponegde je moguća slaba kiša. Vetar će biti slab i umeren jugozapadni, jutarnja temperatura od 8 do 15 stepeni, najviša dnevna od 24 do 29.

U Beogradu će biti veoma toplo, pre podne pretežno suncano, posle podne umereno oblačno.

Vetar slab do umeren jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 15 stepeni, najvisa dnevna oko 29 stepeni.

U ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo, uz umeren i jak južni i jugozapadni vetar i najvišu dnevnu temperaturu i do 30 stepeni.

U utorak prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature - u većini mesta za 5 do 10 stepeni, dok će se na jugu zemlje i dalje zadrzati toplo.

Zatim pretežno sunčano uz umeren razvoj dnevne oblačnosti, dok se na severu ponegde očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak.

Temperatura u postepenom porastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading