"Bojkotovaćemo kupleraje, sa kur*ama ćemo se vući po vrbicama"! Siniša Kovačević o Tadićevog predlogu: Zblanut sam!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

08.05.2020

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramaturg Siniša Kovačević, potpredsednik Narodne stranke i jedan od najbližih saradnika Vuka Jeremića, reagovao je večeras na predlog bivšeg predsednika Srbije i lidera SDS Borisa Tadića da bi opozicija trebalo da se udruži i izađe na izbore na listi koja bi se zvala "Lista za bojkot".

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Marš HD Valjevo
Siniša Kovačević

- Zblanut sam predlogom gospodina Tadića. Bukvalno zblanut. Njegovom nepromisljenošću, kontradiktornošću, neprepoznavanjem političkog trenutka, odsustvom anticipacije. Čime jemči da niko posle izbora neće u parlament. Bojkotovaćemo kupleraje tako što ćemo se sa ku*vama vući po vrbacima - napisao je Kovačević na svom Tviter nalogu.

Na to se nadovezao i reditelj Srđan Dragojević.

- Tadićeva ideja funkcioniše ako na toj listi postoje isključivo ljudi koji nikako ni u kom slučaju neće ući u parlament. Ostvareni ljudi, naučnici, stvaraoci. Nijedan jedini političar, koji bi mogao da se predomisli iz bilo kog razloga - napisao je Dragojević.

Podsetimo, Tadić je juče tokom gostovanja na televiziji N1 izneo detalje sastanka sa ostalim liderima opozicije.

- Ja sam predložio kompromisno rešenje - da opozicija ujedinjena izađe na izbore na listi koja bi se zvala "Lista za bojkot". Stranke bi jasno stavile do znanja da neće učestvovati u radu parlamenta, ali i da su protiv Vučićeve vlasti - rekao je, između ostalog, Tadić i dodao da to bilo produžetak bojkota.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading