REBIĆ ODGOVORIO ĐILASU: O mom radu govore rezultati!

Autor: Republika

Vesti

07.05.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić reagovao je saopštenjem na uvrede koje je na račun pripadnika MUP izneo lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Vladimir Rebić

Saopštenje MUP prenosimo u celosti.

„Povodom današnjeg obraćanja Dragana Đilasa, obaveštavam javnost da sam kao policijski službenik i profesionalac, koji u Ministarstvu unutrašnjih poslova radi već punih 28 godina, na mesto direktora policije imenovan odlukom Vlade Republike Srbije i to nakon sprovedenog javnog konkursa. 

Ne želim da ulazim u raspravu sa političarima, poput Đilasa, i time budem uveden u njihove intrige i manipulacije, jer smatram da o radu Direkcije policije, a samim tim i o mom ličnom radu, jedino treba da govore i svakako najbolje govore rezultati. A rezultati koji su ostvareni u prethodnom periodu, po mom ličnom ubeđenju, su na korist i zadovoljstvo ogromnog dela građana Srbije, koji žele da žive u bezbednoj državi.

Podsetiću samo, da broj izvršenih krivičnih dela u Srbiji beleži konstantan pad iz godine u godinu i da je u 2019. bio ubedljivo najmanji u poslednje dve decenije. Istovremeno, količina oduzetih narkotika na teritoriji Srbije bila je takođe rekordnih 7,3 tona, što je za 460 % više u odnosu na 2009. godinu, kada smo zaplenili 1,3 tonu narkotika. Svi ovi rezultati su svakako proizvod rada policije u borbi protiv kriminala. 

Naša borba protiv dilera droge je apsolutno profesionalna i ne poznaje bilo kakavu zaštitu prema bilo kom narko-dileru, bez obzira na njegovu pripadnost klanu ili njegovo političko opredeljenje. I tako će biti i ubuduće.“

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading