ĐILASOVI NAPADI NA POLICIJU - IZRAZ NEMOĆI: Naprednjak Mirković žestoko odgovorio lideru SZS

Autor: Tanjug

Vesti

07.05.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je danas da napadi i kritike predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa na srpsku policiju oslikavaju, kako kaže, svu njegovu mržnju, nemoć i frustraciju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Mirković je u saopštenju naveo da Ðilas baca ljagu na policajce, da im preti da će ostati bez posla i da ih nipodaštava u svakoj prilici, a da ih, kako kaže, Boško Obradović i fizički napada.

Dodao je da je neverovatno slušati Ðilasa da policija ne hapsi dilere navodeći da je više njih uhapšeno u Ðilasovoj nabližoj okolini i SzS-u i da se jasno vidi borba države protiv narko dilera , kao i to da, kako kaže, SzS nije skup stranaka, već različitih narko-klanova.


Mirković je naveo da se odavno zna da Ðilas ne voli Srbiju već da je " vidi samo kao plen i izvor zarade''.

Poručio je da su prošla vremena kada je neko iz ambasade ili druge strane vlade kreirao politiku Srbije i naglasio da danas o Srbiji odlučuju njeni građani na izborima i da će tako biti dokle god je Aleksandar Vučić predsednik, a SNS na vlasti.

Mirković je dodao da to najviše boli Ðilasa o čijoj ekonomiji i "uspesima" najbolje govore, kako kaže, ostavljeni dug od 1,2 milijarde evra duga, pronevereni milioni evra u različitim aferama i 25 miliona u nekretninama koje je stekao za 10 godina bavljenja politikom.

Inače, predsednik SSP Dragan Ðilas je u videu objavljenom na fejsbuk stranici te strankej izneo optužbe na račun rada sprske policije i direktora Vladimira Rebića tokom vanrednog stanja, kao zbog toga što su hapsili građane koji lupaju u šerpe i penzionere koji su izlazili za vreme policijskog časa umesto, kako kaže, da su hapsili narkodilere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading