MIRKOVIĆ O NAJNOVIJIM PRETNJAMA VUČIĆU: Njihova patološka mržnja ne može da pobedi našu ljubav prema Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

06.05.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke ocenio je da je najnoviji poziv na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića samo je nastavak bolesne i morbidne kampanje, "patološki u mržnju ogrezle Đilasove skupine koja jedino na ovaj način želi da se obračuna sa predsednikom Srbije".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje sledbenika propalog SzS-a i pozivam nadležne organe da hitno reaguju, jer je poziv na ubistvo ili čerečenje bilo koga, apsolutno nedopustivo. Jedini krivac za ovakve pojave je isključivo Dragan Đilas koji mesecima i godinama unazad satanizuje i Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i decu i to izmišljenim aferama, bolesnim emisijama, naslovnim stranama i pozivanjem da se na ulici sruši vlast koja je legitimno izabrana - naveo je Mirković u saopštenju i podvukao:

- Ovako nešto je apsolutno nedopustivo i neka se sada lažno uplakani Dragan Đilas zapita kako se sada osećaju neka druga deca. Ove pretnje će i za Aleksandra Vučića i za sve u Srpskoj naprednoj stranci biti vetar u leđa da radimo još više, jer mržnja ne može da pobedi našu ljubav prema Srbiji - zaključio je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading