BRNABIĆEVA ODUVALA RADULOVIĆA U SKUPŠTINI: Pređena je "crvena linija", ne vređajte medicinare!

Autor: Tanjug

Vesti

06.05.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas tokom skupštinske rasprave o ukidanju vanrednog stanja, koje je uvedeno zbog pandemije korona virusa, “da vlast nijedan život nije spasila”, a premijerka Ana Brnabić mu je poručila da može da vređa one koji se bave politikom, ali ne i zdravstvene radnike.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Saša Radulović

Radulović je izneo tvrdnje da korona virus nije toliko opasan, da je smrtnost na nivou od 0,1 odsto, a da je zastrašivanje bilo u svrhu prekidanja izbornih radnji i šikaniranja građana.

- Ovo je diktatura što sprovode. Nijedan život nisu spasili. Nisu uradili glavnu stvar, a to je zaštita starih u domovima - rekao je Radulović.


Na to je uzvratila branabić rečima “to što u vašoj glavi imate teorije zavere, imate filmove kakvi ne postoje u normalnom svetu je vaš problem, ali nemojte govoriti da zdravstveni radnici nisu spasili nijedan život"

- Lično znam jednu osobu čiji je zivot spašen. Hajde da imamo crvenu liniju. Mnoge su pređene, ali ne postoji izgovor, ni mentalni problemi, ni mrznja prema Ani Brnabić, Vladi Srbije da vređate zdravstvene radnike - rekla je ona.
 
RepublikaFoto: instagram.com/the_ivxn

Pošto je Radulović izašao iz sale nakon obraćanja, Brnabić je prokomentarisala da joj je žao što predsednik Dosta je bilo nije tu i “da tako izgleda dijalog u njegovoj glavi”.


Kako je primetila, politika nije “prelep posao”, ali, kako kaže, moraju da postoje granice dobrog ukusa i dostojanstva koja ne treba da se prelaze. “Meni možete da kažete bilo šta, izabrala sam da se bavim ovim poslom. Možete da me vređate, optužujute vladu, ali kad kažete da nijedan život nismo spasili, onda vređate naše lekare, sestre, anesteziologe koji se više od dva meseca bore”, rekla je ona.

Poslanik SNS Marko Atlagić pozvao je Radulovića da ustane i kaže da li je tačno da je izjavio da je virus ludilo koje su izazvali Svetska zdravstvena organizacija, Kina, belosvetski novinari kako bi proizveli recesiju.

- Recite da li je tačno ili nije. Nemojte nama spočitavati da mi ne želimo dijalog. Dijalog se zasniva na istinitosti i činjenicama, sve drugo je kritizerstvo - rekao je Atlagić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading