VESNA PEŠIĆ NIKAD BRUTALNIJA: Savez za Srbiju je skupina luzera!

Autor: Republika

Vesti

02.05.2020

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociološkinja Vesna Pešić žestoko je kritikovala Saveza za Srbiju!

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Vesna Pešić

- Bezizlaz u kome se Srbija našla ne dolazi samo od Vučića, naravno da je on glavni problem, već je za takvo stanje odgovorna i nesposobna opozicija u liku Saveza za Srbiju. Istraživanja pokazuju da su lideri SzS-a nepopularni, neki su već odslužili državne poslove, neki su u lošem sećanju, a gotovo svi su bez talenta u liderstvu, bez političkih ideja, plana i strategije kako se osloboditi Vučićeve strahovlade - istakla je Pešićka u svom autorskom tekstu objavljenom na Peščaniku.

Ona objašnjava da Savez za Srbiju kao konglamerat različitih ideoloških stranaka ne predstavlja jasnu političku alternativu već da se radi o “sklepanoj i politički nelogičnoj skupini luzera”.

- Radi se o sklepanoj i politički nelogičnoj skupini luzera za koju smo verovali da je samo trenutni savez, za prvu pomoć, zapravo to što smo tog trenutka imali, kako bi se izdejstvovali pristojni izborni uslovi. Pokazalo se da je to zapravo koalicija koja donosi odluke konsenzusom i jedinstvo Saveza stavlja na prvo mesto - ističe Pešićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Petar

02.05.2020 23:23

E, gospodjo, sad me jako iznenadjujete! Pa, zar Vam nisu to braca po oruzju_

Odgovori 13 0
Goran

03.05.2020 10:36

Savez za Srbiju kao konglamerat različitih ideoloških stranaka ne predstavlja jasnu političku alternativu već da se radi o “sklepanoj i politički nelogičnoj skupini luzera

Odgovori 12 0
Dima

03.05.2020 11:14

Savez za Srbiju kao konglomerat različitih ideoloških stranaka ne predstavlja jasnu političku alternativu već se radi o sklepanoj i politički nelogičnoj skupini gubitnika.

Odgovori 11 0
Srba

03.05.2020 11:26

Koalicija koja donosi odluke konsenzusom jedinstvo Saveza za Srbiju stavlja na prvo mesto.

Odgovori 11 0