ORLIĆ ZGROŽEN NAPADOM NA NEBOJŠU ZDRAVKOVIĆA: Eto do čega dovodi bolesna mržnja tajkunsko-lopovskog kartela iz bivšeg režima!

Autor: Tanjug

Vesti

02.05.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić osudio je danas bacanje bombe u dvorište kuće Nebojše Zdravkovića, lokalnog funkcionera SNS iz Pinosave. U saopštenju za javnost, Orlić je istakao da je taj napad očigledno inspirisan političkim motivima i posledica mržnje prema predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću i svakome ko pripada toj stranci.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Vladimir Orlić

- Ako postoji makar jedan čovek u ovoj zemlji kom nije bilo jasno do čega može da dovede bolesna mržnja, koju neprestano u javnosti seju pripadnici tajkunsko-lopovskog kartela iz bivšeg režima - danas je to mogao da konačno shvati - naveo je Orlić.

U dvorište kuće Nebojše Zdravkovića u Pinosavi bačena je ručna bomba, koja nije eksplodirala.


- Bomba u dvorištu Zdravkovića, pukom srećom, nije eksplodirala. Da kojim slučajem jeste: da li bi veliki ''lideri'' takozvanog SzS (Saveza za Srbiju) koji svako malo šalju poruke kako se ''Srbija nalazi na ivici građanskog rata'' konstatovali - da je ta ivica prekoračena? I da li bi tada bili zadovoljni? - upitao je Orlić.

On je takođe postavio pitanje „da li su ljudski životi potrebni kao konačan dokaz da u odvratnoj propagandi nema granica, sve dok ''veliki lideri'' smatraju da je borba za vlast, fotelje i priliku za novu krađu narodnih para - vredna svake žrtve, samo ako je tuđa?“

Orlić od nadležnih organa očekuje da pronađu vinovnike ovog napada, a od institucija da se postaraju da izvršioci budu kažnjeni, u skladu sa zakonom.

- A od inspiratora očekujem da se već jednom zaustave - pre nego što neko konačno nastrada. Ako im nije bilo dovoljno kada su aktivisti SNS premlaćivani, kada su stranačke prostorije SNS huliganski demolirane skoro na dnevnoj bazi, neka se zaustave makar u trenutku kada nam u dvorišta padaju bombe - poručio je Orlić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading