A mislio da je povlašćen: Bedžeta Pacolija po sletanju na aerodrom u Prištini, sačekao hladan TUŠ!

Autor: espreso.rs, republika.rs

Vesti

30.04.2020

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska policija saopštila je danas da će sačekati lidera Alijanse za novo Kosovo Bedžeta Pacolija ispred prištinskog aerodroma, gde se očekuje njegov dolazak iz Tirane.

Bedžet Pacoli

Do sada je zbog pandemije svaka osoba koja je sletela u Prištinu, pod pratnjom Kosovske policije, poslata u Studentski centar u karantin od 14 dana.

Pacoli je tražio da se to pravilo ne odnosi na njega, međutim, kosovsko ministarstvo zdravlja danas je saopštilo da su pravila ista za sve, prenosi Kosovo onlajn.

Pacolija je pandemija koronavirusa zatekla u njegovoj kući u Švajcarskoj, odakle je privatnim avionom juče doputovao u Albaniju.

Ranije danas je savetnik lidera Alijanse za novo Kosovo Naim Murselji rekao za TV Kljan Kosova da se Bedžet Pacoli nalazi u Tirani, i na taj način demantovao tvrdnje da je kosovski predsednik Hašim Tači svojim automobilom prebacio Pacolija na Kosovo.

Tokom jučerašnjeg dana mediji su izveštavali da se Pacoli iz Albanije vratio na Kosovo sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, što je izazvalo pravi verbalni rat između Samoopredeljenja i Tačija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading