VULIN OPOZICIJI: Umesto što blatite sopstvenu državu - bolje da ste se ponudili da pomognete!

Autor: Republika

Vesti

30.04.2020

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin upitao je zašto se srpska opozicija nije pomudila da pomogne vlastima u trenucima kada se državni vrh bori sa pandemijom koronavirusa.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vulin

Gostujući na televiziji B92, Vulin je tako odgovorio na pitanje kritikama na račun šefa države Aleksandra Vučića koje se mogu čitati na društvenim mrežama, a po kojima je "Vučić preuzeo pandemiju" i navodno je koristi za izbornu kampanju.

- Da je Aleksandar Vučić razmišljao o rejtingu, on se pomerio od svega ovoga. Rekao bi "ja sam tu", ali to nije moja dužnost, nije moja nadležnost... Ne, Vučić je prihvatio svu odgovornost na sebe. I za svačiji nerad i za svačije neznanje on je preuzeo odgovornost na sebe - rekao je Vulin ocenjujući da je u pitanju hrabrost predsednika.

- Predsednik je izlazio pred građane i donosio odluke. Vučić je bio sa svojim narodom - podvukao je ministar odbrane.

Sa druge strane, Vulin je upitao opoziciju zašto nije sledila primer opozicije u nemačkoj koja se u potpunosti stavila na raspolaganje kancelarki Angeli Merkel.

- A, što vi, gospodo, niste preuzeli krizu?! Što niste došli i doveli svoje simpatizere i rekli "evo, mi ćemo da budemo volonteri"?! Što niste pitali da pomognete? Umesto toga, oni pišu Evropskoj uniji i blate svoju državu - zaključio je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Medico della Peste

30.04.2020 16:01

Evo, pomažemo vam sa šerpama i loncima. Motivišemo vas da bolje radite.