Nemoćni i besni! Petrović i Zelenović napadaju sve koji se bore protiv korone: Šapčani prozreli njihove namere!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

29.04.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto se u Šapcu ne čuju šerpe po pozivu Dušana Petrovića i Dragana Đilasa, polako je počela da ih hvata panika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/Vikipedia
Nebojša Zelenović

Petrović i Zelenović vide da je vlada i republički Krizni štab dobio borbu protiv koronavirusa i sada nemoćni i besni, preko svojih plaćenika napadaju sve redom. I Aleksandra Vučića i SNS i lekare i sve medicinare, a kad na predstojećim izborima izgube vlast, verovatno će im i narod biti kriv.

Poseban trn u oku su im dve kredibilne i renomirane zdravstvene institucije, koje suštinski brinu o građanima Šapca i zahvaljujući kojima Šabac nijednog trenutka nije postao žarište virusa. To su šabačka bolnica i Gradski zavod za javno zdravlje, čijim direktorima Zelenović uporno zamera što ne sede pored njega na konferencijama za novinare, koje svakodnevno, inače, bez ikakvog razloga osim de se slika i glumi komandanta, drži.

Poseban apsurd tih Zelenovićevih predstava je što na tim konferencijama, za koje je od svojih plaćenika obezbedio i direktan prenos na lokalnoj televiziji, on čita saopštenja upravo ove dvojice direktora, koje besomučno napada. Kad se slika na televiziji, što i jeste njegova prioritetna aktivnost, jer je čovek u izbornoj kampanji, a ne borbi protiv virusa, onda mu podaci  direktora gradskog zavoda i bolnice ne smetaju.

RepublikaFoto: Tanjug
Dušan Petrović

Ono što Zelenoviću, a posebno njegovom mentoru Dušanu Petroviću smeta, je bliskost tih direktora sa Srpskom naprednom strankom. Upravo to je dokaz da su Zelenovićevi napadi politički motivisani, bez realnih primedbi na rad ovih stručnjaka i profesionalaca, koji brinući o celom  Šapcu, naravno nemaju kad  da učestvuju u Zelenovićevom cirkusu u dvorištu, koji naziva konferencijom za novinare.

Jedna od najneverovatnijih teorija, koju pokušavaju da podvale Šapčanima je da je neko imao plan da se gradom proširi zaraza, pa da se zbog nesposobne lokalne vlasti u Šapcu uvede prinudna uprava. U strahu od gubitka vlasti,  Petroviću i Zelenoviću počela je da se priviđa i prinudna uprava, iako se to nije desilo ni u jednom gradu, koji je bio žarište koronavirusa.

Ali to što će ostati bez šabačkog budžeta i mogućnosti da uzimaju od građana, za Petrovića i Zelenovića  je najgora noćna mora. Međutim, ako im je za utehu, za njihov let iz fotelja uopšte neće biti potrebna prinudna uprava.

Biće dovoljan glas naroda na predstojećim izborima. Uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading