(FOTO) Poslanici pod punom ratnom opremom, zasedanje kao u rovovima

Autor: Republika

Vesti

28.04.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština Srbije zasedala je danas prvi put od uvođenja vanrednog stanja. Zasedanje je održano pod posebnim uslovima, a kako je to izgledalo možete videti na ekskluzivnim fotografijama.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Skupština Srnije 28. april 2020.

Rasprava o Predlogu odluke o potvrđivanju Odluke o proglašenju vanrednog stanja i Predlogu zakona o potvrđivanju uredbi koje je vlada donela uz supotpis predsednika Repubilke tokom vanrednog stanja, nastaviće sutra u 10 časova.

Pre početka prve sednice sednica parlamenta u vanrednom stanju poslanicima, ali i novinarima koji su izveštavali, izmerena je temperatura, nakon čega su dobili maske i rukavice. Poslanici u sali su sedeli na svakom drugom mestu.

Poslanici opozicije koji su prisustvovali sednici su ocenili da je parlament mogao ranije da se sastane, ali su saglasni da je na sreću zdravstveni sistem izdržao udar koronavirusa.

Poslanici stranaka koji bojkotuju parlament, novinarima su se obraćali u holu skupštine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading