Vesić za Republiku: Ostaće upamćeno kako je Đilas ukrao aplauz lekarima, šerpe se ne pretvaraju u glasove na izborima

Autor: Republika

Vesti

28.04.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u ekskluzivnom saopštenju za Republiku pohvalio je požrtvovanost lekara tokom borbe protiv epidemije koronavirusa, ali je izrazio žaljenje što im je lider opozicije ukrao aplauz pozivanjem na lupanje u šerpe.

RepublikaFoto: beoinfo.rs
Goran Vesić

Prenosimo vam saopštenje u celosti:

Epidemija je pokazala da su lekari i medicinske sestre heroji našeg društva. U nedeljama teške borbe za ljudske živote nekako spontano rodila se akcija aplauza lekarima i medicinskim sestrama koji se herojski bore za živote ljudi. Bila je to akcija svih građanki i građana, bez obzira na političku pripadnost, na versko opredeljenje ili nacionalnost, na starost...

Svi su u tome učestvovali i zaista jednom su se Srbi oko nečega ujedinili što nije nimalo lako. Oko lekara.

Đilas ne bi bio ono što jeste, politička secikesa i prevarant, kada ne bi i to uništio. Onako kao što je uništio budžet grada, kao što je uništio RTS, ili kao što je uništio partiju koju vodio i koju je uveo u dužničko ropstvo. Tako je Đilas sa svojim pristalicama, pokušao da iskoristi ljude koji su na terasama zbog lekara i da puštanjem muzike, vredjanjem predsednika i stvaranjem buke uništi aplauz lekarima. I uspeo je jer normalni ljudi ne mogu da veruju šta ovaj političar bez morala i politička secikesa radi.

Proći će vanredno stanje pa će se nastaviti izborne radnje. Imaće Đilas priliku da pokaže koliko ima pristalica. To se radi na izborima. Problem je što se na izborima šerpe ne pretvaraju u glasove. Ali ostaće zapamćeno kako je Đilas ukrao aplauz lekarima. Gde je baš njih našao da na njima leči svoje frustracije?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
zdjurdjevic

28.04.2020 17:44

Šta i kome ima pravo da kaže taj nula od čoveka?

Odgovori 0 21
Stanko

29.04.2020 18:44

Đilas i jeste nula od čoveka. I to velika nula.

Odgovori 11 0
Zec

29.04.2020 19:31

Đilas da lupa šerpu o svoju ludu glavu.

Odgovori 15 0