Sutra web konferencija za pacijente: Ljudi će moći da postave pitanja i čuju savete lekara

Autor: Republika

Vesti

28.04.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forum pacijenata Srbije organizuje III web konferenciju za pacijente pod nazivom "TU SMO", u četvrtak 30. aprila od 9 do 16 sati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kao i na prethodne dve web konferencije, pacijenti će i ovog puta moći da čuju savete lekara i postave pitanja.

Hoće li nam se posle virusa COVID-19 život potpuno promeniti, da li ćemo ići ove godine na letovanje, kada će se u bolnicama uspostaviti redovan sistem rada, neka su od pitanja na koje će odgovarati: epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, onkolozi IORS prof. dr Dana Grujičić i dr Marijana Milović, prof. dr Lazar Popović iz onkološkog Instituta u Sremskoj Kamenici, pulmolog/alergolog doc. dr Sanja Hromiš, kardiolog KCS, prof. dr Siniša Pavlović.


Na pitanja pacijenata odgovaraće i Jovana Simanovic Milovanović, direktorka sektora za lekove i farmakoekonomiju RFZO, kao i predstavnice Farmaceutske komore Srbije, mag.farm.spec. Sonja Stojiljković i mag.farm.spec. Jelena Stefanović Vojinović.

Pored njih, najavljeno je i ucešce Gorice Đokić, predstavnice Udruženja za borbu protiv raka jajnika "Progovori", kao i predsednika Dijabetološkog saveza Srbije, Aleksandra Opačića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading