Portugalski ministar spoljnih poslova se zahvalio Srbiji, evo zašto!

Autor: Tanjug

Vesti

26.04.2020

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je pismo zahvalnosti od ministra državnih i inostranih poslova Portugala Augušta Santuša Silve za ukazanu pomoć prilikom organizacije letova kojima su građani Portugala vraćeni svojim domovima usled krize koja je zadesila svet.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Ivica Dačić

U pismu je istaknuta potvrda lične posvećenosti ministra inostranih poslova Silve, kao i Vlade Portugala u jačanju saradnje kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu, uključujući i borbu sa globalnom pretnjom, pandemijom COVID-19, kao i spremnost na uzvraćanje istom vrstom pomoći ako bude potrebe, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Ova kriza koja nema presedana pogodila je sve nacije, te su nam sada solidarnost i saradnja među zemljama i organizacijama potrebnije više nego ikada, naveo je u pismu portugalski ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading