SKANDALOZNO! Platio zbog istine: Kurti smenio savetnika jer je priznao da su Albanci ubijali Srbe!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

25.04.2020

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljbin Kurti premijer u prelaznoj kosovskoj Vladi smenio je savetnika Škeljzena Gašija zbog izjave da su pripadnici bivše "OVK" ubili 1000 srpskih civila.

RepublikaFoto: youtube.com/Kallxo.com
Aljbin Kurti

Kako su preneli prištinski elektronski mediji, Kurti je istakao da su "Gašijeve izjave bile zbunjujuće u odnosu na njegov dobar rad u vladi, ali da je najbolje da zbog navedene izjave više ne bude na položaju savetnika".

I dok je Kurti Gašija opisao kao saradnika sa kritičkim mišljenjem, albanski lideri ne prestaju da reaguju na pomenutu izjavu optužujući Gašija da je "srpski advokat".

Inače, izjava Gašija u tv debati na jednoj prištinskoj televiziji da su pripadnici bivše tzv OVK ubili 1.000 srpskih civila jedna je od retkih izrečenih na javnoj sceni na Kosovu poslednjih dvadeset i više godina, odnsono od 1999. godine - kada su se na političkoj sceni smenjivali bivši pripandici "OVK" .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading