NEKA MI BOG OSTAVI SESTRU, MAKAR MENE UZEO! Pretužna priča iz Paraćina: Korona mu odnela roditelje, a njegove reči kidaju dušu

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

25.04.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna sudbina dvoje supružnika iz Paraćina uznemirila je mnoge ljude u ovom gradu. Radi se o porodici Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, gde je pre nedelju dana preminuo suprug koji je odlazio na dijalizu u ćuprijsku bolnici, a nekoliko dana nakon njega i njegova žena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Dragan (70) je korona virusom najverovatnije zaražen na dijalizi gde je po rečima njegovog sina Ljubiše otišao da mu zamene kateter a zadržali su ga 2 dana. Radmila (72) je preminula od srca samo nekoliko dana nakon supruga, i za nju je takođe potvrđeno da je bila zaražena korona virusom.

Sin Ljubiša je trenutno u kućnoj izolaciji i moli se za svoju sestru koja je pozitivna na Covid-19 i trenutno se nalazi u Kliničko bolničkom centru “Zemun”.

Ljubiša je trenutno zarobljen kući zbog izolacije i ne može da radi, sestra mu je u bolnici a računi se gomilaju.

Kako je njihov sin napisao na Fejsbuku: "Jedino što molim Boga samo sestru neka mi ostavi, makar uzeo mene, a ne nju, ne daj bože ovo nikom da se desi ovakva tragedija i bol. Samo da mi nju poštedi, meni ništa drugo ne svetu ne treba."

Lokalni mediji apeluju na sve koji su u mogućnosti da pomognu ovoj porodici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading