(VIDEO) Da se naježiš: Radnici KBC u Severnoj Mitrovici odali poštu Miodragu Laziću

Autor: Kosovo online

Vesti

18.04.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici KBC u Severnoj Mitrovici danas su u 14 sati uz zvuke "Marš na Drinu" odali poštu svom kolegi hirurgu Miodragu Laziću koji je preminuo od posledica koronavirusa.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo online
Zdravstveni radnici KBC u Severnoj Mitrovici odali su počast pokojnom Miodragu Laziću

Lazićeve kolege su se, sa prozora i terasa bolnice u Severnoj Mitrovici, na taj način pridružile kolegama iz Srbije koji se na isti način svakog dana u 14 sati sećaju hirurga koji je učinio mnogo za medicinu i pacijente u Srbiji.

Ovdašnje kolege i stanovništvo sa Kosova sećaće se Lazića kao vrsnog kolege koji je svima uvek bio dostupan za savet i pomoć, a mnogi će ga pamtiti i kao čoveka koji im je spasao život.

Miodrag Lazić je tokom ratnih devedesetih godina prošlog veka spasio mnoge živote. Zbog koronavirusa pet dana je bio u teškom stanju i nažalost izgubio najvažniju borbu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Una

18.04.2020 18:27

Svi zelimo da provedemo najveci hriscanski praznik u zdravlju sa svojom porodicom, a oni koji nisu u mogucnosti neka ne gube veru i nadu, moramo biti optimisticni.