Nisu sva deca ista, udri samo po Vučićevoj

Autor:

Vesti

18.04.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini dežurni hejteri, vučićomrzci, ljubitelji pojedinih opozicionih stranaka, aktivni učesnici protesta koje organizuju Đilas&co., nadmašili su sami sebe u napadu na predsednika. Ovoga puta preko sina Danila. Elem, njima sad smeta što je sin predsednika sa običnim svetom na Sajmu gde su ga uputili posle boravka na Infektivnoj klinici. Prosto im je krivo što nije u svili i kadifi u nekom luks apartmanu. To bi oni, da budem iskren, najviše voleli. Da ga predstave kao Marka Miloševića. Bahatog, kriminalnog sina predsednika. Međutim, sa Danilom im ne ide. Pa sad neki bolesnici pišu da im je žao što nije na respiratoru a ne na Sajmu.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Milan Lađević

Inače, Danilo ne prolazi linč po prvi put. Pokušavali su to više puta, između ostalog i kad je pratio utakmice reprezentacije Srbije, ne iz lože, već kao i većina sa tribine. "Veliki" istraživački novinari su otkrili njega na slici sa pojedinim navijačima, koji su tu sliku sami okačili da se pohvale. Kao i većina koja se slika s njim. Pune društvene mreže njegovih slika sa mnogim ljudima. Ali to nije to, morao je biti kriminalizovan. I onda su mu to izvukli kao najveći greh. Inače, momka sam upoznao. Ostavlja utisak, normalnog, kulturnog momka. Dobar i pošten. I ja sam se slikao s njim. 

Ali to njima nije važno, Danilo je samo koleteralna šteta. Glavni cilj je Vučić i niko drugi. Decu mu nisu štedeli sve ovo vreme na vlasti. Pitanje je samo kad će i najmlađeg Vukana. A da li se iko seća da li je jedan, jedan medij, novinar, hejter spominjao decu bivših funkcionera, na čelu sa Tadićem? Nije nijedan. Ne da se nije moglo, nego i smelo. U jednom dnevnom listu gde sam radio zvali su vlasnika da izbaci taj tekst sa naslovne strane, gde se pominje dete visokog funkcionera DS. Iako nije bilo uvreda. Moralo je da leti. Taj vlasnik je to naravno i učinio. Pa su se menjale strane, kasnilo štampanje...Ali to govori samo o licemerju tzv. moralne elite iz kruga dvojke. Za njih su sada Vučićeva deca legitimna meta, nema granica, samo udri. Stavljaj na naslovne, vređaj, preti, sve može. Udri svakog člana njegove porodice. Udri, šta god da urade ili ne urade. Samo da dođemo do Vučićeve glave. Sram vas bilo!

Autor teksta je Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading