(FOTO) SEPARATISTI PROVOCIRAJU USRED EPIDEMIJE: Žestoko ćete se iznervirati kad vidite šta rade separatisti iz Mlade Vojvodine

Autor: espreso.rs, Republika

Vesti

09.04.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politička organizacija "Mlada Vojvodina", kojoj je cilj da se "bori za Vojvođansku Vojvodinu", objavila je veoma provokativan plakat, na kojem se sarkastično podržavaju mere Vlade Srbije o socijalnom distanciranju, uz Vojvodinu odvojenu od ostatka Srbije i poruku "Poštujmo mere Vlade - Distanca".

RepublikaFoto: instagram.com/mladavojvodina
Foto: Ilustracija

Ova organizacija, poznata po lepljenju plakata podrške separatistima u Kataloniji, napadima na Vladimira Putina, ali i zahtevima da se Vojvodina otcepi od Srbije i postane republika, uspela je u svojoj nameri i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama posle svoje objave.

Jedan od prvih koji je reagovao bio je i Pavle Bihali, vođa pokreta Levijatan, koji je oštro osudio ovaj plakat i pozvao nadležne da reaguju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading