Penzionerima u Jagodini od grada prevoz od marketa do kuće i zaštitne maske

Autor:

Vesti

04.04.2020

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Jagodina je jutros, kao i do sada, u vemenu kada penzioneri mogu da kupuju u prodavnicama, za svoje najstarije sugrađane obezedio taksi vozila, kako bi namirnice koje su jutros kupili lakše dopremili do svojih kuća i stanova.

RepublikaFoto: Grad Jagodina
Volonteri su pružili nesebičnu pomoć penzionerima

Penzionerima su u Jagodini pomagali i volonteri oko prenosa namirnica do vozila i do kuća i stanova i delili su im zaštitne maske.

- Grad Jagodina je sve svoje resurse stavio na raspolaganje svojim građanima i obezbedio je dovoljan broj zaštitnih maski i rukavica koje delimo našim sugrađanima prilikom podela humanitarnih paketa. Do sada smo podelili preko 3 000 prehrambenih i higijenskih paketa koje je obezbedio grad Jagodina, a ta akcija nastavlja se i sledeće nedelje i trajaće do kraja vanrednog stanja. Humanitarni paketi i zaštitna oprema se dele licima starijim od 65 godina, licima koja su bolesna i koja nemaju bliže srodnike da im pomognu i socijalno ugroženicima, odnosno svim licima iz tih kategorija koja se jave na kol centar Grada Jagodine koji radi 24 sata, a brojevi telefona su 064 8197294,064 8197 295, 062 789003, 062 789086 - izjavila je direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević, koja je jutros obišla mesta gde penzioneri vrše kupovinu i istakla da je jutrošnja akcija u Jagodini protekla bez ikakvih problema i da su svi poštovali mere odstojanja i sve ostalo što je naloženo od strane nadležnih državnih organa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jadranko

04.04.2020 10:56

A nama, u drugim opštinama i gradovima, NIŠTA.