Lažna i zlonamerna propaganda stavlja na kocku živote građana Srbije

Autor: vestisrbija.rs

Vesti

02.04.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da teška vremena, poput ovog najbolje ogole sve nejednakosti i razlike pokazala je žestoka rekacija tzv. građanske opozicije, povodom hapšenja novinarke Ane Lalić povodom zlonamernog i neistinitog teksta o Kliničkom centru Vojvodine.

RepublikaFoto: youtube.com/Srpska liga
Aleksandar Đurđev
U vreme kada se na desetine hiljada ljudi u Srbiji nalazi u karantima, ili je zatvoreno zbog kršenja policijsko časa, pseudo građanska opozicija i ono što se odaziva na ime istraživačkog novinarstva našli su još jednom za shodno da nas podsete da su oni jednakiji od jednakih i da se na njih pravila i zakoni ne odnose.

Srpska liga osuđuje zlonamerne i nedopustive pritiske na državu i traži da se zakon jednako odnosi na sve. Ana Lalić je puštena iz pritvora zbog nedopustivih pritisaka kojima su izloženi državni organi. Ti snažni pritisci koji su uslovili oslobađanje Ane Lalić imaju za cilj da ona nastavi sa lažnom propagandom koju je sprovodila i da njenim stopama krenu i ostali novinari, da lažnim vestima i zlonamernom agitacijom unose nemir i paniku među građane Srbije. Ni lična prava ni novinarske slobode nisu iznad opštog dobra, pogotovo ne u doba krize i vanrednog stanja, a potovo ne politička propaganda koja se krije iza istraživačkog novinarstva.

Da u pitanju nije nikavo novinarstvo najbolje ilustruje propagandno agitatorska izjava Ane Lalić kako Srbija ima najveći broj preminulih u regionu ignorišući činjenicu da Srbija jeste velika država sa najviše stanovnika u regionu, te da je u Srbiji broj preminulih u odnosu na broj stanovnika zapravo duplo manji u odnosu na Sloveniju.

Možda bi bilo najkorisnije da propagandistkinja Lalić deli istu ćeliju sa vlasnicima kladionica i kockarnica u kojoj za vreme boravka treba da nauče da u Srbiji nije dozvoljeno stavljati na kocku živote naših disciplinovanih građana i požrtvovanih medicinskih radnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading