(FOTO) ON JE HEROJ DANA U NOVOM SADU: Vučević pohvalio Strahinju, njegov odgovor je tek vredan divljenja!

Autor: Republika

Vesti

30.03.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je na svom instagram profilu objavio da je u ovim teškim vremenima uočio jednog heroja koji vredno radi kako bi njegovi sugrađani bili što bolje zaštićeni od širenja koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

- Ko je tvoj heroj dana? Moj heroj dana je radnik "Ciklonzacije" Strahnja Zjajić koji svakodnevno dezinfikuje ulaze zgrada i ulice našeg grada. Oni su tu da omoguće i obezbede sve što nam je potrebno. Tvoje je samo da ostaneš kod kuće - napisao je svom Instagram profile gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, nakon čega se oglasio I "prozvani" radnik i prokomentarisao dodeljenu mu titutlu:

- Kada vas u vašem gradu proglase za Heroja dana, to je velika čast i priznanje. Ipak, ovo ne shvatam lično, to je mogao biti bilo kod on nas. Ovo je priznanje za sve moje kolege iz “Ciklonizacije”, za desetine nas koji se svaki dan, u tri smene, borimo da se korona virus ne proširi po našem gradu. Mislim da je ovo priznanje svima nama koji smo svesni da svaka dezinfekcija koji izvedemo na ulicama ili u zgradama, moež da znači spašen život nekog našeg sugrađanina ili sugrađanke. Ako to imaš na umu, onda nije teško dati od sebe najbolje - kaže Strahinja Zjajić.

On, međutim, dodaje da su za njega u ovom momentu heroji svi Novosađani koji se, svako na svoj način, bori sa epidemijom.

- Bilo da su lekari i medicinske sestre, prodavci, policajci, ili samo savesni građani koji ostaju kod kuće i tako čuvaju i svoje i zdravlje drugih. Zato je moja molba svima da se u svakom momentu pridržavaju preporuka stručnjaka. Siguran sam da ćemo na taj način brže završiti sa ovom epidemijom i vratiti se u normalne uslove života i rada – ističe Strahinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading