Tragikomedija! Svaka čast za tajming! POKS traži da se ukinu rijalitiji usred masovne izolacije

Autor: Tanjug

Vesti

25.03.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je komično, toliko je i tragično da nekome padne na pamet, u trenutku masovne iizolovanosti zbog sprečavanja širenja koronavirusa da ukida najgledanije TV sadržaje.

Foto: facebook.com/Pokret obnove Kraljevine Srbije - POKS
POKS

Pokret Kraljevine Srbije traži ukidanje rijaliti programa čijim se emitovanjem, kako navode, krši aktuelna odluka o zabrani okupljanja, ali i na sraman način ismeva trenutna vanredna situacija izazvana pandemijom koronavirusa, saopšteno je iz tog pokreta.

Predsednik POKS-a Žika Gojković je ocenio da jedino za rijaliti programe ne važi vanredno stanje u koje je korona virus doveo gotovo čitav svet.

- Ovi programi se moraju ukinuti jer se krši uredba Vlade Srbije o zabrani okupljanja više od petoro ljudi u zatvorenom prostoru, a učesnici u ovim programima nastavljaju da promovišu nemoral, promiskuitet i devijantno ponašanje - poručio je Gojković.

POKS podseća da je već pokretao inicijative da se ograniče rijaliti programi za posle ponoći. Takođe i da se veći deo novaca namenjen za ove programe preusmeri za lečenje dece sa najtežim bolestima i da se dodatno oporezuju mediji koji ih emituju.

Kakvi god bili sadržaji rijaliti programa, njihova je funkcija u ovom trenutku da nas što više zabave i što duže zadrže ispred malih ekrana kod kuće.

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading