DA SE NE ZABORAVI ZLOČIN NATO! Stefanović položio venac na spomenik pripadnicima MUP stradalim u bombardovanju

Autor: Tanjug

Vesti

24.03.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položio je danas venac na spomen-obeležje u Ulici kneza Miloša u znak sećanja na 167 pripadnika MUP-a koji su stradali tokom NATO agresije 1999. godine i poručio da Srbija nikada neće zaboraviti svoje heroje, saopštilo je Ministarstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- I ovoga 24. marta sećamo se herojske žrtve 167 pripadnika policije koji su tokom NATO agresije dali svoje živote braneći slobodu naše zemlje i svega što su učinili služeći ponosno Srbiji - rekao je on.

Dodao je da pored toga što ceni njihovu žrtvu i dela, Srbija će se tim ljudima odužiti i brigom o njihovim porodicama.


- Nastavićemo da zapošljavamo njihovu decu, supruge, članove porodica i pokazujemo da će Srbija čuvati seshanje na njih - rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da je obaveza da svakog 24. Marta podsećamo sve naše građane na ljude koji su svojim životima platili našu slobodu i omogućili nam da živimo u zemlji u kojoj se ide podignute glave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading